top of page

Om oss...

Stall og Stutteri KFarstad ble stiftet i 2016. Vi er et lite stutteri som holder til på Farstad mellom Molde og Kristiansund. Vi avler hvert år sprang og dressurhester med spennende stammer.Om Kathrine Wik-Farstad

Kathrine er grunnleggeren av Stall og Stutteri KFarstad. Etter å ha gått 3 år VGS idrettsfag med sprangridning som fordypning, flyttet hun til utlandet og jobbet og studerte i til sammen 5 år i Belgia og Nederland, hvor hun jobbet på forskjellige staller og stutterier, samt gikk på universitet hvor hun studerte Internasjonal Business og Ledelse. Hun har jobbet og ridd for ryttere som Henk van de Poel.
Det var under tiden på universitetet at ideen om å flytte hjem til Norge å starte stutteriet ble til.

Kathrine sitter i styret i reg 7 for Norsk Varmblods.
 Hvorfor velge oss?


Vi velger våre avlshopper med nøye omhu. Vi håper å tilføye heste-Norge kvalitetshester som kan konkurrere med hester man finner i utlandet.


Fordelen med å kjøpe en norsk-født hest er at du vet hvor hesten kommer fra. Våre unghester har hatt gode oppvekstmiljø, både med tanke på fôring,  utetid og andre hestekompiser. Vi kjenner historien til hestene våre, og ofte vil det være mulig å treffe både mødre og andre nære slektninger til hestene.

bottom of page