top of page
Føll_Carojino_Lovis.jpg
C'est L'amour by KFarstad fikk kvalitetsklasse 1 på Norsk Varmblod regional utstilling 2021 som føll.

Moren hans Love a Lot er Elitehoppe basert på avkommenes prestasjoner i sport og på utstillinger.

Faren Carojino er en ung holsteinerhingst med alt av kvalitet og kapasitet, som eies av hingstestasjonen Katrinelund i felleskap med Stall Bergan (Stein Endresen). Han avla en godkjent marialprøve i DV med bla 9 på kapasitet! 
243450778_577149270372405_7328859574200982024_n.jpg
Moren Love a Lot har bevist det som kan bevises som topprodusent av hester. Hun er mor til SG's Diamant og SG's Carnelian som ris av Martine Dyngeland som begge har dominert unghestklassene de siste årene,.
- SG's Diamant ble kåret i NV som 4 års, vant Breeders som 5 års, fikk 3 plass i Breeders som 6 års og vant igjen som 7 års mot hester både fra NV og andre avlsforbund! Han er nå 8 år og ute og konkurrerer i 145 cm.
- SG's Carnelian følger brorens fotspor og er nå i en alder av 7 ute og går 135 cm, vært plassert flere ganger i Breeders og gikk Falsterbo som 5 års med en tidsfeil unna finalen.
- Også søsteren A Lot of Love by KFarstader nå 4 år og vant Elitefinalen i Sprang som 4 års, fikk kvalitetsklasse 1 som 2 års på NV utstilling og 2. premiert som 3 års, hvor hun også kom nr 2 på Eliteskue. Hun er solgt og viser meget god utvikling under nåværende eier og rytter.
- Di Amor by KFarstad fikk også kvalitetsklasse 1 på NV utstilling som føll og 2 års. Han er hos oss og viser alt av kvaliteter.
Pappaen Carojino er en unghingst som utstråler stor karisma og er en flott hingstemodell, stor og høystilt, velreist med flott hode/hals. Han er velstilt med gode høver og velmarkerte ledd.
Carojino er allerede afprøvet i Danmark med jen godkjent materialprøve med 9 i kapasitet i sprang med en poengsum i springevner / kapasitet på 845,9.
Storebror SG's Diamant er moren Love a Lot sitt første avkom.
Storebror SG's Carnelian er moren Love a Lot sitt andre avkom.
Storesøster A Lot of Love by KFarstad er moren Love a Lot sitt andre avkom.
Storebror Di Amor by KFarstad er moren Love a Lot sitt fjerde avkom.
bottom of page