top of page
Avlsrådgivning

I Norge øker stadig interessen for avl, og flere og flere kunne tenke seg å prøve å sette et føll på hoppa si. Det mange innser at det er mye å sette seg inn i, og fallgruvene er mange. 

Det første mange begynner å tenke på er hvilken hingst skal være den heldige utvalgte til sin hoppe? Skal man bruke transportsæd, frossen, eller kanskje naturlig bedekking? Sette hoppa bort på avlstasjon eller gjøre det hjemme? Og selvfølgelig sette et budsjett som er overkommelig og realistisk, som også kan påvirke øverige valg som hingstevalg igjen.

Dette kan kjennes overveldende for mange, og ofte føler man kanskje at man trenger en sparringspartner. Derfor tilbyr vi i Stall og Stutteri KFarstad nå avlsrådgivning, hvor man objektivt kan drøfte forskjellige aspekter vedrørende avlssesongen. Dette kan være alt fra å analysere hoppa sine styrker og svakheter og hvordan matche henne med en passende hingst, hva man ønsker å få av avkom, diskutere budsjett og oppfølging av hoppe før og etter følling.

 

Prisliste:


Konsultasjon opptil 30 min på tlf:                                399,-
per påfølgende 30 min på tlf etter første 30 min      299,-

Full pakke for ubegrenset veiledning gjennom en sesong           1799,-


For å få mest mulig ut av konsultasjonen, så send gjerne  all relevant informasjon du har om hoppa på mail stallkfarstad@gmail.com merket med hoppas navn,
Relevant informasjon inkluderer stamme, bilde (gjerne oppstilt hvor man ser eksteriør), og gjerne video, utstillingsbedømmelser. 

 

For booking, send en mail til stallkfarstad@gmail.com, konsultasjon er også mulig over epost hvis ønskelig.

Avl er fylt av spenning og forhåpninger, og vi håper med dette initiativet å hjelpe løfte norsk avl til et enda høyere nivå og hjelpe spente avlere få en enda mer informativ reise!

bottom of page